Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εφές - Λάρκιν : «Θέλουμε να αποδείξουμε πως ο κόσμος έκανε λάθος»

Εφές – Λάρκιν : «Θέλουμε να αποδείξουμε πως ο κόσμος έκανε λάθος»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εφές, Σέιν Λάρκιν, ανέφερε πως οι παίκτες της ομάδας του είναι πεινασμένοι και θέλουν να αποδείξουν ότι έκαναν λάθος όσοι δεν τους υπολόγιζαν

Μετά την τρομερή του εμφάνιση στον ημιτελικό του Final 4 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 43 στο σύστημα αξιολόγησης, ο Αμερικανός γκαρντ της Αναντολού Εφές Σέιν Λάρκιν σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι νιώθει υπέροχα για την επιτυχία της ομάδας και πως όλοι στην Εφές είναι πεινασμένοι να αποδείξουν σε όσους δεν τους πίστεψαν ότι έκαναν λάθος.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Νιώθω υπέροχα. Είναι μια μεγάλη σεζόν. Δουλέψαμε σκληρά ως ομάδα. Είναι τρομερό ότι μπορώ να είμαι σε αυτό το σημείο στη δεύτερη σεζόν μου στην Ευρώπη. Ελπίζω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και να πάρουμε τον τίτλο.

Κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα μου. Έμεναν μόνο δύο ματς για την κούπα, οπότε πρέπει να βοηθήσεις παντού στο παρκέ: με ριμπάουντ, με ασίστ, με βουτιές για χαμένες μπάλες. Έχουν σημασία οι λεπτομέρειες και προσπάθησα να κάνω τα πάντα απόψε.

Είμαστε πεινασμένοι. Δεν μας περίμεναν πολλοί εδώ, όταν άρχισε η σεζόν. Είμαστε πεινασμένοι και θέλουμε να αποδείξουμε πως ο κόσμος έκανε λάθος».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024