Ύμνους για τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν να ήταν μέλος του κόμματος από την ίδρυσή του,   επιφύλασσε  o υποψήφιος ευρωβουλευτής  Αλέξης Γεωργούλης καθώς στην τελευταία του συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι το μόνο κόμμα που τα τελευταία 20 χρόνια ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για τον κινηματογράφο.

Μία εκλογή στην Ευρωβουλή «μπορεί να μην με πάει μπροστά ως ηθοποιό, αλλά σαν ηθοποιός θα μπορέσω να προσφέρω κάτι και θα πάω μπροστά σαν άνθρωπος», σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο «105,5 Στο Κόκκινο» ενώ εξήγησε και τους λόγους εμπλοκής του στα πολιτικά δρώμενα.

«Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στο «εγώ» του, πρέπει να έχει προσφορά στο «εμείς». Ο καλύτερος τρόπος είναι να ασχολείσαι με τα κοινά, να προσφέρεις μέσα από αυτή την ενασχόληση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο κ. Γεωργούλης υπογράμμισε σχετικά με τον τομέα του κινηματογράφου πως  «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενδιαφερθεί, τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον, για τον κινηματογράφο ουσιαστικά, έχει κάνει τόσο μεγάλα βήματα εξέλιξης για να φέρει κάτι καινούριο. Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ ΑΕ) είναι η αρχή που μπορεί να δημιουργήσει πλέον βιομηχανία στην Ελλάδα, ακούγεται πάρα πολύ περίεργο ειδικά για εμάς τους ηθοποιούς που τόσα χρόνια ζούμε την πραγματικότητα».

Τα κενά που υπήρχαν μέχρι σήμερα και την αποτελεσματικότητα του νέου πλαισίου «τα είδα με τα μάτια μου», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργούλης, περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε και συνεχίστηκε το γύρισμα της κορυφαίας βρετανικής σειράς The Durrels στην Κέρκυρα, παρά τα αρχικά φορολογικά θέλγητρα της… Μάλτας και την απειλή του Brexit που διατάραξε σοβαρότατα την ισοτιμία ευρώ και βρετανικής λίρας.

«Με είχαν προειδοποιήσει για τη «λάσπη» που θα δεχθώ»

Ο κ. Γεωργούλης παραδέχθηκε μάλιστα στην εξομολόγησή του , ότι από το φιλικό του περιβάλλον τον είχαν προειδοποιήσει για την λάσπη που κινδυνεύει να δεχθεί λόγω της ένταξής του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Εγώ δεν νιώθω ότι “χαρακτηρίζομαι”, οι Ευρωεκλογές δεν είναι θέση απέναντι σε κάποιο άλλο κόμμα … όποιο κόμμα κι αν πάρει περισσότερους ψήφους … οι βουλευτές εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη. Είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τους Έλληνες, όχι τα κόμματα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο