Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανεπίσημη πρώτη για το νέο υβριδικό supercar της McLaren

Ανεπίσημη πρώτη για το νέο υβριδικό supercar της McLaren

Το νέο υβριδικό supercar της βρετανικής φίρμας δίνει το στίγμα του από τα πεδία δοκιμών, όπου επί του παρόντος εξελίσσει το νέο υβριδικό σύνολο με το οποίο θα εξοπλίζεται πίσω από τις γνώριμες επιφάνειες της 720S Coupe.

Φωτογραφίες: Automedia

Λίγο μετά την αποκάλυψη της νέας GT η οποία αποτελεί την πιο γενναιόδωρη σε χώρους  McLaren διαχρονικά, το Woking «συνελήφθη» αυτοφώρω να δοκιμάζει ένα ακόμα νέο μοντέλο με την περιβολή της 720S Coupe το οποίο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα σχέδια εξηλεκτρισμού της βρετανικής φίρμας.

Παρά την γνώριμη σιλουέτα της 720S Coupe, το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο αποτελεί επί της ουσίας, το όχημα με το οποίο η McLaren την μετεξέλιξη του υβριδικού συνόλου που θα εφοδιάζει το νέο της supercar που αναμένεται να πάει ένα βήμα μακρύτερα το κληροδότημα της P1 και της εκκεντρικής Speedtail.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες το νέο υβριδικό σύνολο που θα εφοδιάζει την νέα supercar πρόταση της McLaren δεν θα έχει ως αφετηρία των γνώριμο twin-turbo V8 που εφοδιάζει τις σύγχρονες McLaren, αλλά έναν νέο επίσης υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης σε διάταξη V.

Το νέο μοντέλο που ως δοκιμαστικό πρωτότυπο φέρει την κωδική ονομασία MVY04-BP23, αποτελεί ένα από τα συνολικά 18 νέα μοντέλα που η McLaren έχει προαναγγείλει μεταξύ 2018 και 2025,  στο πλαίσιο του προϊόντικού σχεδίου Track25 το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα σημάνει και τον πλήρη εξυβριδισμό της γκάμας των Βρετανών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024