Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Κοντά στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι κοντά στην αποχώρηση από το Καμπ Νου, μετά την απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν να αποχωρήσει από την Ατλέτικο.

Μπορεί ο μάνατζερ του Φελίπε Κουτίνιο να δήλωσε πως η υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν δεν έχει καμία σχέση με τον Βραζιλιάνο και την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, όμως οι φήμες στην Ισπανία οργιάζουν.

Συγκεκριμένα, στην Ιβηρική Χερσόνησο γίνεται έντονη συζήτηση για το μέλλον του Κουτίνιο στο Καμπ Νου, ειδικά μετά την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να αποχωρήσει από την Ατλέτικο.

Ο Γκριεζμάν θέλει να μεταγραφεί στους μπλαουγκράνα και αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει εκτός ομάδας τον Κουτίνιο, αφού η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να τον πουλήσει. Το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι δυσοίωνο στη Βαρκελώνη και ήδη οι πρώτοι «μνηστήρες» κάνουν «ουρά» για να τον αποκτήσουν.

Με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, ο Κουτίνιο είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει είτε στη Premier League, είτε στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί και υπό προϋποθέσεις και η Λίβερπουλ είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους, με την τιμή του Βραζιλιάνου να έχει πέσει κάτω από τα 80 εκατ. ευρώ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024