Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Σα ως το 2023

Στον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Σα ως το 2023

Μεγάλη υπόθεση η παραμονή του Σα και ενθουσιασμός στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μέχρι το 2023 υπέγραψε ο 26χρονος γκολκίπερ

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2023 θα είναι ο Ζοσέ Σα καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα, με τον 26χρονο πορτιέρε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του λιμανιού.

Η πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού είναι γεγονός, με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν to10.gr το οποίο σας ενημέρωσε αποκλειστικά για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων Ολυμπιακού και Σα.

To10.gr σας είχε αποκαλύψει ότι οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την πλευρά του Πορτογάλου τερματοφύλακα και η παραμονή του Σα στο μεγάλο λιμάνι είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους ερυθρόλευκους.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Σα δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούσαν την παραμονή του Πορτογάλου γκολκίπερ στην ομάδα τους.

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι βέβαια και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς που επίσης ήθελε την παραμονή του Ζοσέ Σα στους ερυθρόλευκους. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν τον παίκτη καταβάλλοντας 3 εκατ. ευρώ στην Πόρτο κι ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο πολύ ήθελε να κρατήσει τον Σα, κάνοντας μια πολύ μεγάλη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος είχε και άλλες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά οι πειραιώτες έκαναν την υπέρβαση για να κρατήσουν τον Πορτογάλο στο δυναμικό τους.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κράτησε τον τερματοφύλακα του κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τον σχεδιασμό που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον 49χρονο τεχνικό να γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται να βγει στην αγορά για να βρει βασικό τερματοφύλακα και ο Μαρτίνς δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις.

Ο Ζοσέ Σα πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού και η παραμονή του είναι ένα πολύ καλό νέο για τους ερυθρόλευκους. Είναι παράλληλα και μια κίνηση που δείχνει την μεγάλη επιθυμία των ερυθρόλευκων να επιστρέψουν στην κορυφή και τις κατακτήσεις τίτλων και ο Σα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024