Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Μαζί με τον κόσμο του για το 6ο σερί πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός: Μαζί με τον κόσμο του για το 6ο σερί πρωτάθλημα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Πέμπτη θα υποδεχθεί στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη με στόχο τη νίκη, που θα της δώσει το 6ο σερί και 10ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα επικράτησε εκτός έδρας της Βουλιαγμένης με 9-5 και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Πέμπτη στις 19:30 στο Παπαστράτειο και όποια κερδίσει θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι Ερυθρόλευκες με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ισοφάριση και έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους, στοχεύουν στη νίκη, που θα τους δώσει το 6ο σερί και 10ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία τους

Στον πέμπτο τελικό ο Χάρης Παυλίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του την Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ όλες οι υπόλοιπες υπολογίζονται κανονικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μιλώντας ενόψει του πέμπτου τελικού ανέφερε: «Άξια λεγόμαστε Ολυμπιακός και το έχουμε αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις, ότι αυτό είναι το πνεύμα μας να μην τα παρατάει ποτέ. Το ίδιο κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι στη Βουλιαγμένη, όπου πήραμε μια νίκη, όχι στο γκολ αλλά ηχηρή  που έδειξε πραγματικά την ανωτερότητα της δικιάς μας ομάδας.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη  και περήφανη για την ομάδα μας. Ο κόσμος μας στο Λαιμό ήταν καταπληκτικός και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα σα να παίζουμε σπίτι μας. Ξέρω ότι το ίδιο θα κάνουν την Πέμπτη στο Παπαστράτειο.

Επανήλθαμε μετά από κάποιες κακές εμφανίσεις και φέραμε τη σειρά στον 5ο τελικό στην έδρα μας. Εκεί χάσαμε μια φορά στα πέναλτι, αλλά δεν θα ξαναχάσουμε. Δεν χάνουμε στο Παπαστράτειο».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου από την πλευρά της δήλωσε: «Θέλαμε πάρα πολύ να έρθει ο τελικός στο δικό μας κολυμβητήριο. Σίγουρα είναι θέμα ψυχολογίας το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως ήταν και το προηγούμενο, όπου δώσαμε ό,τι έχουμε για να δείξουμε την αντίδρασή μας.

Σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι οπαδοί μας που μας υποστήριξαν με εντυπωσιακό τρόπο και μας ώθησαν στη νίκη. Αυτό περιμένουμε και την Πέμπτη στο Παπαστράτειο, όπου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε και πάλι το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024