Κάτοικος Λισαβόνας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Ανδρέας Σάμαρης, με την Μπενφίκα το βράδυ της Τρίτης να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας της με έμπειρο διεθνή μέσο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ojogo στο σημερινό της φύλλο, ο 29χρονος αποφάσισε να παραμείνει στους Αετούς της Λισαβόνας, παρότι είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας και της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα γράφει ότι η Νόριτς και η Γαλατάσαραϊ είχαν προσεγγίσει τον Ανδρέα Σάμαρη και του είχαν προτείνει καλύτερους όρους συνεργασίας σε σχέση με την αντίστοιχη της Μπενφίκα.

Οι δύο ομάδες φέρονται να πρότειναν στον Ανδρέα Σάμαρη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές που θα ξεπερνούσαν τα 2 εκατ. ευρώ, την στιγμή που το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπενφίκα θα του αποφέρει ετησίως 1.2 εκατ. ευρώ.

Παρότι, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είχε καλύτερες προτάσεις στα χέρια του, επέλεξε να παραμείνει στην Μπενφίκα και να συνεχίσει να είναι κάτοικος της πορτογαλικής πρωτεύουσας.