Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η γερμανική λίγκα απορρίπτει τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η γερμανική λίγκα απορρίπτει τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Κατά των αλλαγών που εκπονούν UEFA και ECA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τάχθηκε μέσω ανακοίνωσής της η γερμανική Ομοσπονδία.

Την αντίθεσή της για τις αλλαγές που προβλέπονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2024 εξέφρασε η γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Πριν λίγες ημέρες η UEFA  σε συνδυασμό με την ECA παρουσίασαν σε πρώτο πλάνο το όραμά τους για το νέο Champions και Europa League και ήδη υπήρξε η πρώτη… επίσημη αντίδραση.

Συγκεκριμένα, η γερμανική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση πάνω στο γεγονός, κάνοντας σαφές πως διατηρεί αρνητική στάση για τις αλλαγές που προωθούνται.

«Σε όλες τις συζητήσεις δύο πράγματα είναι πολύ σημαντικά: το πρώτο αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων (προωθούνται αγώνες τα Σαββατοκύριακα) και η δεύτερη αφορά την πρόσβαση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτά θα έχουν αρνητική επίδραση στο ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν είναι προς το συμφέρον της UEFA» τόνισε ο πρόεδρος Σάιφερτ.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο πρόεδρος της UEFA, Τσέφεριν, θα αξιολογήσει σωστά την αξία των πρωταθλημάτων, που βρίσκονται στην καρδιά του επαγγελματικού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και οι αλλαγές θα πρέπει να ευνοούν όλες τις ομάδες και όχι μόνο μερικές» ενώ συμπλήρωσε πως τόσο η Μπάγερν, όσο και η Ντόρτμουντ στηρίζουν αυτή την απόφαση.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024