Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά από ενημέρωση που έχει δοθεί από τον ΕΣΑΚΕ, η βαθμολογία της regular season της Basket League επικυρώθηκε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα play-off του πρωταθλήματος αναμένονται να ξεκινήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αυτή η εξέλιξη έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από την συνάντηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν συμμετέχουμε στο πραξικόπημα του ΕΣΑΚΕ»!

Μάλιστα οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησαν ότι μετά την κατά παράβαση των διατάξεων επικύρωση της βαθμολογίας θα κινηθούν νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ:

Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης.