Καλαμάτα: Νέα αναβολή στη δίκη για το θάνατο του εικονολήπτη
Για τις 10 Φεβρουαρίου του 2020 αναβλήθηκε η δίκη των επτά κατηγορουμένων για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη.
Νέα αναβολή της δίκης των επτά κατηγορουμένων για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη, Κώστα Θεοδωρακάκη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, για τις 10 Φεβρουαρίου του 2020, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση.
Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις συνθήκες διεξαγωγής του σαϊτοπόλεμου, την οποία διεξάγει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
- Από την παράλυση προσώπου στη σκηνή: O Τζάστιν Μπίμπερ στο Coachella
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)



















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442