Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση θρίλερ με τα πτώματα στην Βαυαρία- Νέα στοιχεία για αποκρυφισμό και μεσαιωνικά όπλα [Εικόνες]

Υπόθεση θρίλερ με τα πτώματα στην Βαυαρία- Νέα στοιχεία για αποκρυφισμό και μεσαιωνικά όπλα [Εικόνες]

Συνεχίζεται η έρευνα για τους θανάτους-μυστήριο στην Βαυαρία και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο της πόλης Πασάου και στο σπίτι του ενός θύματος όπου βρέθηκαν ακόμη δύο νεκροί.

Συνεχίζεται η έρευνα για τους θανάτους-μυστήριο από βαλλίστρα στην Βαυαρία και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο της πόλης Πασάου και στο σπίτι του ενός θύματος όπου βρέθηκαν ακόμη δύο νεκροί.

Το παράξενο σε αυτή την υπόθεση-μυστήριο είναι πως ο δράστης ή οι δράστες σκότωσαν τα θύματά τους με βλήματα από βαλλίστρα, με ένα δηλαδή είδος τόξου.

Σχετικά με τα πέντε πτώματα, πρόκειται σύμφωνα με την Bild για έναν 53χρονο άνδρα, τον Τόρστερ, ο οποίος έβγαζε τα προς το ζην πουλώντας μέλι, μαχαίρια και κυνηγητικά όπλα και 4 γυναίκες.

Οσον αφορά τους δράστες, υπάρχουν πολλά ερωτήματα ακόμη, όπως γιατί επέλεξαν να επιτεθούν στα θύματά τους με το συγκεκριμένο όπλο.

Οι αρχές αναφέρουν πως τα χτυπήματα τουλάχιστον στα 3 από τα 5 πτώματα ήταν ακριβείας, καθώς ο δράστης στόχευσε κατευθείαν στην καρδιά ή στο λαιμό.

Ο Τόρστερ χτυπήθηκε δύο φορές στο κεφάλι και τρεις φορές στο στήθος, ενώ η γυναίκα που βρισκόταν δίπλα του στο κρεβάτι είχε ένα βάλος στο κεφάλι και ακόμη ένα στο στήθος.

Η τρίτη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ήταν πεσμένη στο πάτωμα και είχε ένα βέλος στο λαιμό και ένα στο πηγούνι.

Σύμφωνα με επισκέφτη του ξενοδοχείου, η νύχτα που έγινε το φονικό ήταν πολύ ήσυχη και δεν ακούστηκε το παραμικρό από το δωμάτιο που βρέθηκαν νεκροί οι 3 Γερμανοί.

Μυστήριο ο τρόπος που βρέθηκαν νεκροί οι Γερμανοί στο ξενοδοχείο

Ο Τόρστεν και η 33χρονη Κέρστιν βρέθηκαν ξαπλωμένοι να κρατιούνται χέρι – χέρι.

Η τρίτη γυναίκα, η 30χρονη Φαρίνα κείτονταν στο πάτωμα.

«Ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, και οι γυναίκες είχαν βάψει τα φρύδια τους μαύρα. Ήταν πάντα μαζί», υποστηρίζει μάρτυρας στο γερμανικό δίκτυο «Ntv».
Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο άνδρας έφερε μακριά, λευκή γενειάδα, φορούσε κοστούμι ενώ οι δύο γυναίκες ήταν ντυμένες στα μαύρα.

«Ήταν πραγματικά ένα παράξενο τρίο» είπε ένας άλλος πελάτης του ξενοδοχείου. Ευχήθηκαν «καληνύχτα», πήραν νερό και αναψυκτικά και ανέβηκαν στο δωμάτιό τους, στον 2ο όροφο.

Οσον αφορά τα άλλα δύο πτώματα, αυτά εντοπίστηκαν την Δευτέρα στο διαμέρισμα της Φαρίνας, της γυναίκας δηλαδή που βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την Bild, η μία από τις δύο γυναίκες ήταν αδελφή του θύματος.

Το ξενοδοχείο στο Πασάου της Βαυαρίας / Φωτογραφίες: AP

Ο Αποκρυφισμός, τα μεσαιωνικά όπλα και οι ξιφομαχίες

Τα πρώτα στοιχεία πάντως παραπέμπουν σε προφίλ θυμάτων που ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό, τα μεσαιωνικά όπλα και τις αναπαραστάσεις της εποχής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός  ήταν επίσης ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων στο Χάχενμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου, με το όνομα «Milites Conductius», όπου διετίθεντο μεσαιωνικά ξιφίδια και σπαθιά.

Είχε άσπρη γενειάδα και οργάνωνε βραδιές με ξιφομαχίες. Στο μπράτσο του είχε τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα και υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό.

Σύμφωνα με την Bild, όλα τα θύματα ήταν μέλη μίας ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στο Πασάου που ανακοινώθηκαν το πρωί της Τρίτης από την αστυνομία της Βαυαρίας δείχνουν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δύο από τα τρία θύματα, ντυμένα στα μαύρα, με piercing στο σώμα, σκοτώθηκαν από βέλος που δέχθηκαν στην καρδιά. .

«Δεν υπάρχει στοιχείο που να δείχνει ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των παρόντων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου προσώπων», ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί ενδεχόμενη κατανάλωση φαρμάκων, αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Πασάου βρέθηκαν επίσης οι διαθήκες των δύο θυμάτων που βρέθηκαν ξαπλωμένα στο κρεβάτι, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Κατασκέθηκε λευκό βαν με «ύποπτο» αυτοκόλλητο

Από την πλευρά, η αστυνομία κατέσχεσε ένα λευκό φορτηγό, σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο το οποίο είχε ένα αυτοκόλλητο με τα γράμματα FMJ – που πιστεύεται ότι είναι μια αναφορά στα βελονοειδή βέλη «Full Metal Jacket» που κατασκευάστηκαν από μια αμερικανική εταιρεία, την Easton Hunting.

Σημειώνεται πως στην Γερμανία μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν βαλλίστρα αφού «κλείσουν» τα 17, ενώ μόνο στην Γερμανική Ένωση Σκοποβολής είναι εγγεγραμένα περίπου 3.000 μέλη.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024