Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνοπλος ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βερόνα

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βερόνα

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης θα υποδεχθούν την Βερόνα το Παπαστράτειο και με νίκη θα «σφραγίσουν» τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός φοράει για μια ακόμα φορά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Βερόνα στο Παπαστράτειο, για την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Len Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης θα φιλοξενήσουν την ιταλική ομάδα στον Πειραιά, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει και τυπικά τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Final 8 και θέλει να τερματίσει δεύτερη, προκειμένου να έχει καλύτερο διασταύρωμα στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν και μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά, αν ηττηθεί η πρωτοπόρος Γιουγκ που βρίσκεται στην κορυφή με 29 βαθμούς, στην έδρα της από τη Σπαντάου.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Βερόνα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Kάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Στον τελευταίο αγώνα στη φάση των ομίλων υποδεχόμαστε τη Βερόνα που έχει ήδη προκριθεί στο Final 8 του Ανόβερο.  Η πορεία της σε όλα τα προηγούμενα 13 παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο και να επικεντρωθούμε στους τελικούς των playoff στην Ελλάδα αλλά και στον πρώτο μας αντίπαλο, στο Ανόβερο. Στα επόμενα παιχνίδια μας θα αγωνιστούμε για την κατάκτηση 2 τίτλων και θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024