Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο της Κίνας η Ισπανία

Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο της Κίνας η Ισπανία

Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, Πάου Γκασόλ, δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση

Χωρίς τον μεγάλο της αρχηγό και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας της, τον Πάου Γκασόλ, θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου 2019) η εθνική ομάδα της Ισπανίας, όπως επιβεβαίωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο 58χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «As», αναφέρθηκε στον 38χρονο σέντερ ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το κάταγμα κόπωσης που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκαριόλο για τον Γκασόλ:

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν θα έχουμε ούτε τον Πάου, ούτε τον Ναβάρο. Τον είδα πρόσφατα στο Σαν Αντόνιο και ήταν ψυχολογικά επηρεασμένος επειδή είχε καιρό να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Πιστεύω πως η απόφασή του να χειρουργηθεί ήταν η καλύτερη δυνατή κι εμείς που τον αγαπάμε τον στηρίζουμε. Ο Πάου δεν θέλει μόνο να παίζει, αλλά και να διεκδικεί πράγματα, Ειδάλλως δεν θα πήγαινε στους Μπακς, μια ομάδα που έφτασε ήδη ψηλά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Παρά την απουσία του Πάου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να είμαστε στις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να τα καταφέρουμε και ο Πάου να ολοκληρώσει την καριέρα του στην εθνική παίζοντας στο Τόκιο το 2020».

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024