Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, μιλώντας για τους τελικούς της Δύσης με αντίπαλο το Πόρτλαντ, στάθηκε στην κατάσταση του Ντε Μάρκους Κάζινς και τόνισε ότι είναι απίθανό ο έμπειρος σέντερ να προλάβει τις μάχες με τους Μπλέιζερς.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο Game 6 της ημιτελικής φάσης με τους Χιούστον Ρόκετς και θα χάσει σίγουρα το Game 1 με τους Μπλέιζερς, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 2.
«Όλοι πρέπει να ηρεμήσουν με όσα συμβαίνουν με τον Ντουράντ. Δεν έχει μπει ακόμα στο παρκέ και το ίδιο ισχύει και για τον Κάζινς. Δεν έχει ζωντανή δράση από το παρκέ προς το παρόν και δεν κοντεύει στην επιστροφή του. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά ετοιμαζόμαστε για τη σειρά χωρίς τους δυο τους.
Νομίζω πως τώρα αυτός θα είναι ο τίτλος σας. Ο Κερ λέει ότι είναι απίθανο να επιστρέψει ο ΝτεΜάρκους. Πρέπει να τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Όμως, αν κάποιος δεν έχει κάνει προπονήσεις την ημέρα πριν την έναρξη της σειράς, είναι δύσκολο να επιστρέψει τόσο σύντομα», ήταν τα λόγια του προπονητή των Γουόριορς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.