Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή για τις επενδύσεις

Εύα Καϊλή για τις επενδύσεις

Η κ. Καϊλή είπε ότι οι επενδυτές, «για να αναλάβουν το ρίσκο να έρθουν σε μία χώρα, επιζητούν πολιτική σταθερότητα, δίκαιο φορολογικό σύστημα, ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και απλοποίηση των διαδικασιών, συνέχισε. Συνεπώς, ο ελληνικός οικονομικός σχεδιασμός πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην υλοποίηση αυτών των κατευθύνσεων».

Η θέση της Ελλάδας στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, μπορεί και πρέπει να είναι θέση σταθερότητας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, δήλωσε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή στην εκδήλωση «Η θέση της Βιομηχανίας στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Στρατηγική Ανάπτυξης», στην Αίγλη του Ζαππείου.

Η κ. Καϊλή ήταν προσκεκλημένη της ΜΚΟ «Ελληνική Παραγωγή- Συμβούλιο Βιομηχανιών για την ανάπτυξη».

«Σε αυτή την προσπάθεια, κομβικό ρόλο διαδραματίζουν η ψηφιακή ολοκλήρωση, η ασφάλεια και η γεωστρατηγική μας θέση, που μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία σε μια συνολική εθνική στρατηγική ανάπτυξης», τόνισε η ευρωβουλευτής.

Μάλιστα, η κ. Καϊλή πρόσθεσε ότι οι επενδυτές, «για να αναλάβουν το ρίσκο να έρθουν σε μία χώρα, επιζητούν πολιτική σταθερότητα, δίκαιο φορολογικό σύστημα, ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και απλοποίηση των διαδικασιών, συνέχισε. Συνεπώς, ο ελληνικός οικονομικός σχεδιασμός πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην υλοποίηση αυτών των κατευθύνσεων».

«Μετά την αναπάντεχη εκλογή Τραμπ αλλά και το Brexit, η ΕΕ απελευθερώνει πλέον μεγάλα ποσά στην έρευνα και στην τεχνολογία. Μπορούμε και οφείλουμε να βρεθούμε στην πρωτοπορία λοιπόν ως χώρα σε αυτούς τους τομείς», σημείωσε.

«Την εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, αν βελτιώσουμε την παραγωγή με νέα κριτήρια, στα πλαίσια της τυποποίησης στα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και καινοτόμες λύσεις, όπως το Crowdfunding, το Blockchain, και η τεχνητή νοημοσύνη, θα κάνουμε άλματα. Έχουμε το περιθώριο με τη χρήση νέων τεχνολογιών, να μειώσουμε τα κόστη στους μεσάζοντες, και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την Ελλάδα της επόμενης μέρας», είπε κλείνοντας.

Πηγή: voria

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024