«Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω» λέει ο Εμμανουήλ Μητσώλης από τη Χίο, περιγράφοντας «τη μάχη της ζωής του» με μια συναγρίδα 15,5 κιλών.

Περίοδος ψαρέματος γαρ και κάποιοι ψαρεύουν ψήφους ενώ κάποιοι άλλοι πολύ πιο τυχεροί ψαρεύουν συναγρίδες και σπάνε τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Μητσώλη ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ψάρεψε με κάθετη στη Λαγκάδα της Χίου συναγρίδα 15,5 κιλών!

«Εδωσα τη μάχη της ζωής μου»

«Χθες το πρωί κατά τις 7:30 πήγα για ψάρεμα κάθετης στη Λαγκάδα. Η κάθετη είναι μία τεχνική ψαρέματος στην οποία χρησιμοποιείς μαρούλι και πετονιά.

(Φωτογραφίες από politischios.gr)

»Γνωρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει πληθώρα συναγρίδων αποφάσισα να πάρω έναν κέφαλο να τον δολώσω και να τον ρίξω μέσα. Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου, το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου.

»Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω. Μετά από λίγο άρχισε να φαίνεται, τα χέρια μου ήταν κουρασμένα και φθαρμένα από την πετονιά.

«Μόλις το είδα τρελάθηκα από τη χαρά μου»

»Ολη αυτή την ώρα προσπαθούσα να το ανεβάσω με τα χέρια μου , χωρίς καλάμι, χωρίς μηχανισμό. Μόλις κατάφερα να το ανεβάσω και είδα τι ψάρι είχα πιάσει, συναγρίδα 15,5 κιλών, τρελάθηκα από τη χαρά μου.

»Είναι η δεύτερη φορά που με αξιώνει ο Θεός να ζήσω τέτοια εμπειρία. Πέρσι στο Φαναράκι είχα πιάσει μια συναγρίδα 11 κιλών», αναφέρει ο Εμμανουήλ Μητσώλης, ευχαριστώντας τον Μάρκο Καλαγκιά που του έμαθε αυτή την τεχνική με το καρούλι στο χέρι.

Πηγή: politischios.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr