Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατύχημα για την Τάμτα στην γενική πρόβα της Eurovision

Ατύχημα για την Τάμτα στην γενική πρόβα της Eurovision

Ατύχημα για την τραγουδίστρια της κυπριακής αποστολής στην γενική πρόβα πριν το πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision.

Όλοι περιμένουμε αγωνιωδώς τις εμφανίσεις τόσο της ελληνικής όσο και της κυπριακής αποστολής στον αποψινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision, με τις χθεσινές πρόβες να προετοιμάζουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις δύο τραγουδίστριες Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, δυστυχώς, για την εκρηκτική Τάμτα, η οποία είχε ένα ατύχημα επί σκηνής και συγκεκριμένα κατά την dress rehearsal του Α’ Ημιτελικού.

Παραλίγο να χαλάσει το σκηνοθετικό εφέ της εμφάνισής της, καθώς παραπάτησε αλλά ευτυχώς «το έσωσε» με την βοήθεια ενός κοντινού πλάνου, ενώ η πεπειραμένη τραγουδίστρια διατήρησε την ψυχραιμία της και το διασκέδασε όσο ποτέ.

Παρακολουθώντας κανείς το παραπάνω βίντεο δεν αντιλαμβάνεται το ατύχημα της Τάμτα αφού και η ίδια δεν χάνει στιγμή το ρυθμό και το κέφι της κατά την διάρκεια της performance της.

Στο παρακάτω βίντεο όμως φαίνεται το μικρό παραπάτημα της άτυχης τραγουδίστριας, που πολύ πιθανόν να το έχουν δει και οι κριτές.

Το κακό με την γενική πρόβα του Α’ Ημιτελικού είναι πως δεν πρόκειται για μία απλή «τζενεράλε» του show, αλλά η βραδιά που παρακολουθούν οι κριτικές επιτροπές και δίνουν τη βαθμολογία στους συμμετέχοντες. Μένει να δούμε αν αυτό το μικρό λάθος κοστίσει στην κυπριακή αποστολή σε βαθμούς.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024