Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Die Welt για φαινόμενο Φάρατζ : «Οι Βρετανοί δεν είναι στα καλά τους»

Die Welt για φαινόμενο Φάρατζ : «Οι Βρετανοί δεν είναι στα καλά τους»

«Η επιθυμία πολλών Βρετανών να ανακτήσουν περισσότερη εθνική κυριαρχία είναι προφανώς ισχυρότερη από τη δύναμη των γεγονότων και των αριθμών» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα με αφορμή την πρωτιά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να κακτακτά ο Νάιτζελ Φάρατζ στις ευρωεκλογές.

Η γερμανική συντηρητική εφημερίδα Die Welt αναφέρεται στο σημερινό κύριο άρθρο της στο ότι το Κόμμα του Μπρέξιτ, που ίδρυσε πρόσφατα ο Νάιτζελ Φάρατζ, οδεύει να αναδειχθεί η ισχυρότερη πολιτική παράταξη στη Βρετανία, με βάση δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Μετά το δημοψήφισμα για το Μπρέξιτ, φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ήλπιζαν ότι οι Βρετανοί κάποια στιγμή θα έρχονταν στα συγκαλά τους. Οτι σύντομα θα συνειδητοποιούσαν πόσο μεγάλο χάλι θα προκαλούσε το Μπρέξιτ, πόσα προβλήματα θα προκαλέσει», αναφέρει το κύριο άρθρο της Βελτ.

«Καθαρός νικητής των εκλογών»

Η δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα The Observer «πρέπει να έσπασε πλέον αυτή τη φούσκα», αφού «φαίνεται πως το Κόμμα του Μπρέξιτ του Νάιτζελ Φάρατζ θα είναι ο καθαρός νικητής των ευρωεκλογών», προστίθεται στο άρθρο.

«Η επιθυμία πολλών Βρετανών να ανακτήσουν περισσότερη εθνική κυριαρχία είναι προφανώς ισχυρότερη από τη δύναμη των γεγονότων και των αριθμών», σημειώνεται.

«Οχι ευκαταφρόνητος αριθμός υποστηρικτών του Μπρέξιτ δεν αλλάζει άποψη, παρότι θα κληθεί να πληρώσει ακριβά» τα κόστη που προβλέπεται πως θα φέρει η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση, συνεχίζει το κείμενο.

«Θα αναθεωρήσουν τελικά τη στάση τους οι Βρετανοί; Οπως αποδεικνύεται, η ελπίδα αυτή ήταν πάνω απ’ όλα ευσεβής πόθος», καταλήγει το άρθρο.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024