Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Twitter με την μονταζιέρα του Μαξίμου

Χαμός στο Twitter με την μονταζιέρα του Μαξίμου

Όπως αποδείχθηκε, η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έχουν συναινέσει σε μια τέτοια σύμβαση για επταήμερη εργασία στην εταιρεία Παπαστράτος

Φωτιά έχει βάλει στα τα social media η προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι σκοπεύει να την εφαρμόσει.
Αν και αρχικά πολλοί επιτέθηκαν στον κ. Μητσοτάκη, από την στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα όλο και περισσότεροι στρέφουν τα βέλη τους κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για υποκρισία.
Κι αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε, η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έχουν συναινέσει σε μια τέτοια σύμβαση για επταήμερη εργασία στην εταιρεία Παπαστράτος.
Επίσης, έγινε γνωστό τι ακριβώς σημαίνει «επταήμερο», διαλύοντας τον φόβο περί «εργασιακού μεσαίωνα» που ισχυρίζονται κάποιοι. Αντιθέτως, αποτελεί ευνοϊκότερο καθεστώς για τους εργαζόμενους, μειώνοντας τον συνολικό χρόνο εργασίας τους κατά 18%. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να διευκρινίσει εξαρχής ότι μιλούσε για επταήμερη λειτουργεία μιας επιχείρησης και όχι για επταήμερη εργασία των υπαλλήλων της.
Η αλλαγή ατζέντας ήταν επιβεβλημένη για την κυβέρνηση η οποία ένιωθε να πνίγεται από υπόθεση της θαλαμηγού, τη σχέση της οικογένειας Τσίπρα με τις θαλαμηγούς και την απρεπή συμπεριφορά του Π. Πολάκη, ωστόσο και η επίθεση αυτή γύρισε μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η «μονταζιέρα» βεβαίως πήρε φωτιά και το διαδίκτυο κατακλύστηκε από «τρολιές», πληρωμένες ή απλήρωτες, που περνούσαν τον Μητσοτάκη από γενεές δεκατέσσερις. Πολλοί μάλιστα ήταν σίγουροι ότι με αυτό που είπε η ΝΔ θα… χάσει τις εκλογές.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024