Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Δικαστήριο και πάλι ο κύπριος serial killer - Νέα στοιχεία από τις καταθέσεις

Στο Δικαστήριο και πάλι ο κύπριος serial killer – Νέα στοιχεία από τις καταθέσεις

Οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος

Στο Δικαστήριο οδηγείται και πάλι σήμερα Δευτέρα ο 35χρονος κύπριος serial killer προκειμένου να ανανεωθούν τα διατάγματα κράτησης αλλά και να παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις με τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται.

Οι ανακριτές, σύμφωνα με το sigmalive.com,  θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ).  Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024