Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα

Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα

Ταυτόχρονα, το πρωί υποστηρικτές του Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν έξω από το μουσείο της Ακρόπολης όπου άπλωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το αίτημά τους

Με επιθέσεις σε κατά τόπους γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν τις αντιδράσεις τους αναρχικοί, διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση των δικαστικών λειτουργών να χορηγήσουν άδεια στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οπως αναφέρει ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι άγνωστοι δράστες εκτός από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έσπασαν και έριξαν μπογιές σε γραφεία στα δυτικά προάστια.

«Ξημερώματα Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 10-11-12/5 σπάστηκαν και βάφτηκαν (sic) τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης, Ίλιον, Περιστερίου (Δημαρχείου και Λόφου Αξιωματικών) σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα. Αδεια τώρα στον Δ. Κουφοντίνα», αναφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας απορρίφθηκε από το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου, με σκεπτικό ότι ο πολυισοβίτης δολοφόνος παραμένει αμετανόητος.

Ταυτόχρονα, το πρωί υποστηρικτές του Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν έξω από το μουσείο της Ακρόπολης όπου άπλωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το αίτημά τους.

Στην ίδια ιστοσελίδα, αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν ότι στις 7 το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ξεκινώντας από τα Προπύλαια.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024