Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέλκας : «Γι’ αυτό είναι το πιο ιστορικό Κύπελλο του ΠΑΟΚ»

Πέλκας : «Γι’ αυτό είναι το πιο ιστορικό Κύπελλο του ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Πέλκας ξεχώρισε την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου, λόγω της επίτευξης του νταμπλ

Ως το πιο ιστορικό Κύπελλο του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε το φετινό ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Ελληνας μέσοεπιθετικός που έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ Ακπόμ, εξήγησε πως είναι το κορυφαίο του δικεφάλου, καθώς κατέκτησε παράλληλα το ντάμπλ.

Παράλληλα, μίλησε για… γούρι, στην αποχώρησή του από το γήπεδο ενώ αναφέρθηκε και στην παραχώρηση του αρχηγού Στέλιου Μαλεζά που του επέτρεψε να σηκώσει αυτός το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας:

Για την 21η ασίστ του: «Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, έδωσα τα πάντα όπως και όλοι μας. Ήταν η πρώτη φορά μου ως αρχηγός, κάτι μοναδικό. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο, αυτούς που ήρθαν μαζί μας και αυτούς που μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη».

Για την εμπειρία του να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός: «Είναι η πρώτη φορά που το σηκώνω, ελπίζω να το κάνω ξανά πολλές φορές και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν είναι πιο σημαντικό αυτό το Κύπελλο από τα προηγούμενα: «Είναι σίγουρα γιατί κάναμε το νταμπλ. Παίξαμε σε έναν τελικό με VAR για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση και είναι το πιο ιστορικό γιατί κάναμε το νταμπλ».

Για τον τραυματισμό στο πόδι του: «Είναι καλά το πόδι μου. Βγήκα γιατί το έχουμε σαν… γούρι. Το έκανε και ο Βιεΐρίνια όταν ήταν αρχηγός και πήραμε τίτλο! Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω, είναι η ψυχή της ομάδας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024