Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρώμη: Απέχει μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σάκκαρη

Ρώμη: Απέχει μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ τη Βέρα Ζβονάρεβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Αντρέα Πέτκοβιτς

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης έκανε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Βέρα Ζβονάρεβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην 34χρονη Ρωσίδα και με 6-4, 6-2 πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Αντρέα Πέτκοβιτς.

Η Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό των προκριματικών, χρειάστηκε 99 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του άλλοτε Νο. 2 στον κόσμο. Η 23χρονη με μπρέικ σε κρίσιμα σημεία των δύο σετ έφτασε στην πολυπόθητη πρόκριση και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Όπως προαναφέραμε, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αντρέα Πέτκοβιτς. Οι δύο τενίστριες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Συγκεκριμένα, η Μαρία είχε κερδίσει φέτος στους «16» του Τσάρλστον, ενώ η Γερμανίδα επικράτησε το 2017 στα προκριματικά της Μαδρίτης.

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024