Ligue 1 : Φινάλε με γκολ για Νεϊμάρ, επιτέλους νίκη για Παρί
Με εκτός έδρας νίκη επί της Ανζέ φαίνεται να βάζει τέλος στο νετφορμάρισμα της η Παρί σεν Ζερμέν - Ο Νεϊμάρ λύτρωσε τους Παριζιανους στο τελευταίο φετινό του ματς
Μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια είναι επίδοση που δεν τιμά την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν. Οι παίκτες του Τούχελ φαίνεται να θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν, ξεκινώντας από την έδρα της Ανζέ. Σε αυτό βοήθησε ο Νεϊμάρ που ολοκλήρωσε με γκολ τη φετινή αγωνιστική του παρουσία.
Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα, λόγω τιμωρίας που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του στον τελικό του κυπέλλου, άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές, στην εκτός έδρας νίκη τους με 2-1 επί της Ανζέ για την 36η αγωνιστική.
Δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο αδιάφορο ματς των πλέι άουτ. Η προηγούμενη ήταν στις 30/11/25 στο Περιστέρι.
Την πιο χιουμοριστική στιγμή πριν από το Final Four της Αθήνας χάρισαν Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε σε... αγώνα πυγμαχίας τον Λιθουανό!
Εντυπωσιακό φινάλε στη σεζόν πέτυχε ο Ατρόμητος που επικράτησε με 6-0 του υποβιβασμένου Πανσερραϊκού. Εντυπωσιακός ο Στίβεν Τσούμπερ που σημείωσε τέσσερα τέρματα.