Οι συγκινητικές ευχές παιδιών για την 8χρονη Αλεξία
Τα παιδιά των Ανωγείων μαζί με τον ιερέα του ιστορικού χωριού της Κρήτης άναψαν κεριά σχηματίζοντας τη φράση με την ελπίδα να γίνει το θαύμα και η μικρή Αλεξία να γίνει καλά
Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν τα παιδιά από τα Ανώγεια της Κρήτης για να στείλουν τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην 8χρονη Αλεξία, η οποία δοκιμάζεται στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού.
«Αλεξία σ’αγαπάμε», με αυτή τη φράση που σχημάτισαν με κεριά, τα παιδιά από τα Ανώγεια θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στην 8χρονη Αλεξία.
Τα παιδιά των Ανωγείων μαζί με τον ιερέα του ιστορικού χωριού της Κρήτης άναψαν κεριά σχηματίζοντας τη φράση με την ελπίδα να γίνει το θαύμα και η μικρή Αλεξία να γίνει καλά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).