Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία : Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ΑμεΑ ανήλικη κόρη του

Λαμία : Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ΑμεΑ ανήλικη κόρη του

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Παρασκευή ο πατέρας κοριτσιού ΑμεΑ και δυο ακόμη άτομα, που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς φέρονται να εκμεταλλεύονταν τη νοητική στέρηση της ανήλικης για να ασελγούν σε βάρος της.

Στην Εισαγγελία Λαμίας είχαν φτάσει καταγγελίες για το μαρτύριο του κοριτσιού, που φέρεται να ζούσε χρόνια την κόλαση μέσα στο σπίτι του.

Αμέσως δόθηκε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Εναντι χρηματικής αμοιβής

Τα στοιχεία που συνέλεξαν είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρεις Λαμιώτες, καθώς, εκτός του 53χρονου πατέρα, συνελήφθησαν και δύο άτομα ηλικίας 60 και 59 ετών, οι οποίοι φέρονται να ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, ο τελευταίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είναι γείτονας της οικογένειας και φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική της ανάγκη, την προφανή ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Το κοριτσάκι, που μόλις πριν λίγες ήμερες έκλεισε τα 18 του χρόνια, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013. Μάλιστα, εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού και αλλοδαποί που στο παρελθόν εργάζονταν για τον πατέρα.

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Οι πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι από τα 13 του χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια «πελατών» που κάθε φορά άφηναν και χαρτζιλίκι. Ολα αυτά φέρεται να γίνονταν με τη συνδρομή του πατέρα του κοριτσιού ΑμεΑ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024