Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έπνιξε» τον Εθνικό και προκρίθηκε στον τελικό ο Ολυμπιακός

«Έπνιξε» τον Εθνικό και προκρίθηκε στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε με εμφατικό τρόπο στο 2-0 επί του Εθνικού, επικρατώντας 19-6 στο Παπαστράτειο και πήρε την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών

Δεν έχει αντίπαλο η ομάδα πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού… Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν ξανά του Εθνικού στο Παπαστράτειο, αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενοι με 19-6, ντούμπλαραν τις νίκες τους και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσουν μια ακόμα κούπα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν απειλήθηκε σε καμία φάση του αγώνα και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν τον νικητή από το ζευγάρι Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης (με τον ΝΟΒ να κερδίζει με 1-0 τη σειρά) για να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Οι Πειραιώτες μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 5-1  χάρη σε τέρματα των Μυλωνάκη, Νικολαϊδη, Γούνα, Αργυρόπουλο και Χαλυβόπουλο.  Στη δεύτερη περίοδο οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και ανέβασαν τον προβάδισμά τους στο +7 (3-10)!

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας απέκτησε πρόσωπο διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού όλα είχαν κριθεί με τον αγώνα να τελειώνει στο 19-6.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κωνσταντίνος Κάκαρης, Πάουλο Ομπράντοβιτς και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-5, 0-3, 3-6

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

Ολυμπιακός (Θόδωρος Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Μπούσλιε, Κάκαρης 2, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024