Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αφιέρωμα της «As» στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Μουνιόθ

Αφιέρωμα της «As» στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Μουνιόθ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών και η ισπανική εφημερίδα «As» έκανε αφιέρωμα στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μουνιόθ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε χθες (9/5) τον τίτλο του πρωταθλητή στο βόλεϊ ανδρών επικρατώντας με σκορ 3-0 στα σετ και κάνοντας παράλληλα το 3-0 στη σειρά επί του «δικεφάλου του βορρά». Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας δεν είναι άλλος από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός διένυσε τη δεύτερη σεζόν του στο λιμάνι και κατέκτησε το δεύτερο σερί του πρωτάθλημα με την ομάδα του Πειραιά. Την επιτυχία του Μουνιόθ και του Ολυμπιακού ανέδειξε η ισπανική εφημερίδα «As» με ένα αφιέρωμα.

Οι συμπατριώτες του γράφουν: «Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και στον τρίτο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με 3-0 σετ, με 26-24, 25-23 και 25-23, συνεχίζοντας να είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Παίρνοντας παράλληλα τη… ρεβάνς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Παράλληλα αναφέρθηκαν και στην φετινή πορεία του Ολυμπιακού λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είχε ρεκόρ 16-2 στην κανονική περίοδο, 2-0 στη σειρά με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά και 3-1 στη σειρά με τον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά. Επικράτησε στον πρώτο τελικό με 3-0 σετ και στον δεύτερο, στη Θεσσαλονίκη, με 3-1 σετ, αντίστοιχα».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024