
Πέντε συλληφθέντες για την επίθεση σε σύνδεσμο του Άρη
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα για την επίθεση στον SUPER 3 Ευόσμου
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων, ηλικίας από 22 ως 26 ετών, για την επίθεση σε βάρος του SUPER 3 Ευόσμου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος συνδέσμου αθλητικού συλλόγου της πόλης στην περιοχή του Ευόσμου.
Πρόκειται για πέντε νεαρούς ημεδαπούς, ηλικίας 22 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για έκρηξη, παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες, διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προέβησαν στη ρίψη μολότοφ, πυρσών και λοιπών αντικειμένων σε σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικού συλλόγου της πόλης στην περιοχή του Ευόσμου. Από την επίθεση τραυματίσθηκε ένας νεαρός ημεδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.
Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα βεγγαλικό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πιο καυτό καλοκαίρι



