Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραδοχή Γκουαρδιόλα : «Τότε δεν πιστεύαμε στην ανατροπή»

Παραδοχή Γκουαρδιόλα : «Τότε δεν πιστεύαμε στην ανατροπή»

Τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα τονίζοντας ότι είναι όνειρο που ο τίτλος πλέον βρίσκεται στα χέρια της με νίκη επί της Μπράιτον

Η Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπράιτον και όχι στο τι κάνει η Λίβερπουλ, σύμφωνα τον Καταλανό άσο.

Ο έμπειρος τεχνικός της Σίτι στάθηκε στην μεγάλη ανατροπή που έκανε η ομάδα του παρότι βρέθηκε επτά βαθμούς πίσω τονίζοντας ότι δεν περίμενε ότι η ομάδα θα βρεθεί στη θέση που είναι τώρα.

«Αν κερδίσουμε δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε τίποτα άλλο. Γιατί κάτι άλλο να αποσπά την προσοχή μας;» ανέφερε ο τεχνικός της Σίτι, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά πως δεν θα έχει στραμμένη την προσοχή του στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ.

«Είναι ένα όνειρο το να βρισκόμαστε εδώ. Η ομάδα κέρδισε 13 ματς στη σειρά για να βρεθεί στην κορυφή ξανά. Όταν βρεθήκαμε επτά βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ δεν περίμενα ότι θα βρεθούμε στην θέση που είμαστε τώρα.

Για αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά από καιρό είδε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι είναι ξανά διαθέσιμος, μετά τις 20 Απριλίου.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024