Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: Κανένας πρωθυπουργός δεν έχει ασυλία

Αυγενάκης: Κανένας πρωθυπουργός δεν έχει ασυλία

Ο κ. Τσίπρας συνειδητά επέλεξε να καλύψει τον κ. Πολάκη, και να εξισώσει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ

«Τέρμα το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστερά, και της ηθικής ασυλίας που είχε διαμορφωθεί άτυπα τόσα χρόνια. Όλοι κρινόμαστε επί ίσοις όροις», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.3».

«Αυτά που συζητούνται στην Βουλή αφορούν το ήθος και το είδος της εξουσίας που αποπνέει η πρώτη φορά αριστερά. Εμείς καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπο του κ. Πολάκη για το πως διαχειρίζεται την εξουσία, για την ασεβή και προσβλητική συμπεριφορά του. Ο κ. Τσίπρας συνειδητά επέλεξε να καλύψει τον κ. Πολάκη, και να εξισώσει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του καιρό τώρα χρησιμοποιούν συστηματικά πολιτική λάσπη για να αναφερθούν στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι, και, με επιχειρήματα, έριξε στον κ. Τσίπρα μερικά «πολιτικά χαστούκια». Κανένας Πρωθυπουργός δεν έχει ασυλία!».

Επιπλέον δήλωσε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να τάσσονται κατά του καπιταλισμού, αλλά απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά του. Μπορούν να μιλούν κατά της ακροδεξιάς, αλλά συμπορεύονται με τους ΑΝΕΛ και κάνουν πλάτες στην Χρυσή Αυγή. Μιλούν για ανανέωση, αλλά μαζεύουν όλα τα πολιτικά απολιθώματα στα ψηφοδέλτιά τους».

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε επίσης τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα καθαρά υποκριτική και σημείωσε: «Μας δίνεται πλέον η ευκαιρία να πούμε τέρμα στο ηθικό πλεονέκτημα που είχε διαμορφωθεί άτυπα τόσα χρόνια. Τέρμα η άτυπη ασυλία του πρώτη φορά αριστερού. Μετά από 4 χρόνια, ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός θα έχει την δική του ευκαιρία να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, να πει αν επικροτεί τον κ. Τσίπρα και την υποκρισία του, ή να πει «Ως εδώ!». Θα υπάρξουν εκπλήξεις στις εκλογές, σε όλες τις εκλογές!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024