Αιχμηρά ήταν τα σχόλια του Κινήματος Αλλαγής για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού σχετικά με την πρόταση να γίνει μέλος στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αιχμηρά ήταν τα σχόλια του Κινήματος Αλλαγής για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού σχετικά με την πρόταση να γίνει μέλος στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Σε ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται:

«Προς μεγάλη έκπληξη το ελληνικό κοινό διάβασε το δημοσίευμα της εφημερίδας ¨»ΤΑ ΝΕΑ», που αποκαλύπτει παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΟΕ, με σκοπό την τοποθέτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου ως «Αθάνατη».

Δυστυχώς η «σιωπή» του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνει την είδηση. Μια είδηση που είναι απέναντι στο «ευ αγωνίζεσθαι» που πρεσβεύει η ΔΟΕ, που ουδέποτε έχει δεχτεί πολιτική παρέμβαση από τα μέλη της κι έχει ως αποτέλεσμα τρομερές συνέπειες για την Ελλάδα.

Για όσους επιδεικτικά θέλουν να ξεχνούν η χώρα μας είναι η γενέτειρα του αθλητισμού. Παρόλα αυτά από το 2015 η ΔΟΕ δεν έχει κάποιον Έλληνα μέλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτα ότι λειτουργεί κατά το δοκούν, παρακάμπτοντας ακόμα και τους νόμους, καθώς η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν είχε τα κριτήρια να γίνει «Αθάνατη»».

Όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, «οι «στρατηγικές» του πρωθυπουργού να κινείται υπογείως, προκειμένου να «βολέψει» τους δικούς του, είναι γνωστές στον κόσμο, αλλά να «πληρώνει» η Ελλάδα τους χειρισμούς και να μην έχει μέλος στη ΔΟΕ είναι κάτι που θίγει την αξιοπιστία της χώρας μας. Πόσο μάλλον όταν οι «Αθάνατοι» πρεσβεύουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Καλούμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει δημοσίως στα όσα του προσάπτουν. Να διαψεύσει τα ρεπορτάζ και να δηλώσει δημόσια ότι ουδέποτε άσκησε πιέσεις ώστε να γίνει «Αθάνατη» η Κατερίνα Παναγοπούλου», καταλήγει η ανακοίνωση του τομέα αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr