Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών από την ΕΛ.ΑΣ

Συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών από την ΕΛ.ΑΣ

Ευρεία επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να γίνουν τρεις συλλήψεις. Μια ακόμα έγινε στα Πατήσια για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, καθώς και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 88 άτομα και προσήχθησαν εννέα. Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης, τα οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έγινε στις περιοχές γύρω από το Πεδίον του Άρεως, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, τη Νομική Σχολή και τον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, την Βαρβάκειο Αγορά και την Πλατεία Θεάτρου, καθώς και στις οδούς Ευριπίδου, Ιάσωνος και Χαλκοκονδύλη.

Όπως τονίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η ειδική αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την αντιμετώπιση
της μικροδιακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης τοξικοεξαρτημένων ατόμων, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Παράλληλα, για κατοχή και εμπορία κάνναβης, καθώς και υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατηγορείται ένας 25χρονος, που συνελήφθη στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Η αστυνομία εντόπισε τον χώρο που είχε εγκαταστήσει το παράνομο εργαστήριο – φυτώριο, στα Πατήσια, ενώ έπειτα από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 2.705 γραμμαρίων, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης και εξοπλισμός εργαστηρίου – φυτωρίου. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024