Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πάρτι των πρωταθλητών - Πάντα δίπλα τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το πάρτι των πρωταθλητών – Πάντα δίπλα τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στον Ρέντη, έφτασε στην τρίτη νίκη επί του Δικέφαλου και κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα της ιστορία του στο βόλεϊ γιορτάζοντας μαζί με τον κόσμο και τον «αιμοδότη» του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε ένα κατάμεστο Μελίνα Μερκούρη, που έδωσε τρομερή ώθηση στους παίκτες του Μουνιόθ, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ και πήρε την τρίτη του νίκη κατακτώντας το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα στη Volley League ανδρών.

Οι Θεσσαλονικείς που είχαν τρεις σερί τίτλους (2015, 2016, 2017) και απειλούσαν να χτίσουν τη δική τους ηγεμονία υπέκυψαν τόσο πέρυσι, όσο και φέτος στη δυναμική των Πειραιωτών.

Με κορυφαίους στους τελικούς τους Ραουβέρντινκ, Σμιτ και Αλεξίεφ, με πολύτιμες βοήθειες από όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του, ο Ολυμπιακός -ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ- πανηγύρισε τον 29ο τίτλο της ιστορίας του μαζί με τον κόσμο στις κερκίδες, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και τον «αιμοδότη» του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024