Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ - Μάνος Παπαδόπουλος: «Δεμένο το μπάσκετ για ένα καπρίτσιο»

ΠΑΟ – Μάνος Παπαδόπουλος: «Δεμένο το μπάσκετ για ένα καπρίτσιο»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος,υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός με την προσφυγή του προσπαθεί απλά να σταματήσει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος

Την άποψη ότι με τη στάση του ο Ολυμπιακός προσπαθεί να… μπλοκάρει τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Basket League, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος.

Επίσης χαρακτήρισε «αιχμάλωτες» τις υπόλοιπες 13 ομάδες του πρωταθλήματος μετά την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για το θέμα των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλες οι ομάδες είναι αιχμάλωτες μίας ομάδας που έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για κάτι τυπικό, το οποίο με αυτήν την λογική θα μπορεί να κάνει κάθε ομάδα σε κάθε αγωνιστική. Είτε έχει έναν τραυματία, είτε δεν θέλει να γίνει ένας αγώνας για ένα σωρό λόγους και έτσι να μην γίνεται μια αγωνιστική ή οτιδήποτε.

Και αυτό όλο για ένα καπρίτσιο και για έναν αγώνα που κέρδισε. Δηλαδή υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσαν να έχουν φύγει διακοπές και μάλιστα έχουν φύγει κάποιοι παίκτες. Και μου κάνει εντύπωση τι απόφαση θα μπορούσε να βγει. Επανάληψη της αγωνιστικής; Θα έρθουν οι Αμερικανοί από το εξωτερικό; Κάποιες ομάδες δεν είναι στα playoffs» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχει μια αγωνία κάποιων να υπάρξει επιτροπή που να κάνει προτάσεις. Φυσικά τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ δεν λύνονται σε πέντε μέρες. Βέβαια καλό είναι να υπάρχουν συζητήσεις, επιτροπές και όλα. Όμως όλα αυτά χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα» και αναφέρθηκε εκ νέου στην απόφαση του Ολυμπιακού να μην αποσύρει την ένσταση στο ΑΣΕΑΔ:

«Δεν είμαι δικαστής ούτε δικηγόρος. Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει προσφυγή σε κάθε αγωνιστική. Να βρίσκει μια αιτία. Πήγε ο άλλος τουαλέτα, να κάνω προσφυγή. προσφυγή. Να μην γίνονται οι αγώνες ή να γίνονται ξανά. Δεν βλέπω καμία μα καμία δικαιολογία από τη πλευρά της ομάδας που το έκανε. Ξέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ενόψει playoffs, οπότε είναι δεμένο το μπάσκετ για ένα καπρίτσιο. Το μόνο που θέλουν είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα ή να μην γίνει το πρωτάθλημα. Δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024