«Παγώνουν» τα πλέι οφ μέχρι να βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ
Τα πλέι οφ μπαίνουν στον... πάγο μέχρι το ΑΣΕΑΔ να εκδώσει απόφαση σχετικά με την ερυθρόλευκη προσφυγή για την παράνομη κλήρωση της περασμένης Παρασκευής
Μετά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου την περασμένη Παρασκευή, οι Ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.
Από τη στιγμή που η κλήρωση έγινε με την παρουσία μονάχα δυο εκ των πέντε μελών που προβλέπει η νόμιμη σύνθεση της ΚΕΔ, η παράβαση των κανονισμών είναι δεδομένη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.