Παρά τα πολλά προβλήματα που έχουν φέρει το ελληνικό μπάσκετ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει αισιόδοξος ότι τελικά μπορεί να βρεθεί λύση. Πάντως ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες θα επιμείνουν στην προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ και πρόσθεσε πως ακόμη η ομάδα του δεν έχει αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αγγελόπουλος:

«Δόθηκε μία λύση, θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ», είπε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε στο θέμα της προσέλευσης ή όχι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ: «Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα κατέβουμε να παίξουμε. Συστάθηκε μία ομάδα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, υπάρχει η ελπίδα πως κάτι μπορεί να γίνει».

Εν συνεχεία οι εκπρόσωποι των Μέσων τον κάλεσαν να τοποθετηθεί και στο θέμα της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ για την τελευταία κλήρωση διαιτητών την τελευταία αγωνιστική, στο οποίο τόνισε ξεκάθαρα πως «όχι, δεν αποσύρουμε τίποτα».

Επίσης πρόσθεσε: «Έγινε ένα βήμα μετά από πολλές διαφωνίες. Συστάθηκε η επιτροπή, υπάρχει η ελπίδα πως κάτι θα λυθεί».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο η σύσταση επιτροπής μπορεί να επηρεάσει την απόφαση της ομάδας να προσέλθει στα πλέι οφ, σχολίασε κατηγορηματικά: «Ο Ολυμπιακός αποφασίζει μόνος του».

«Έχουν όλα σχέση» πρόσθεσε αμέσως μετά.

Απαντώντας στο αν μία ομάδα υποβιβάζεται αν δεν προσέλθει σε δύο παιχνίδια ανεξαρτήτως κανονικής περιόδου ή πλέι οφ, είπε πως «…δε μπορώ να σας απαντήσω. Δε θα δικάσω τώρα».

Όσο για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Δε συζητήθηκε. Δεν απορρίφθηκε. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Ο ΕΣΑΚΕ έχει άποψη, η ΕΟΚ κι ο Βασιλακόπουλος αποφασίζουν».

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

 

Γράψτε το σχόλιο σας