Σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κλήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά και την απόφασή της να μην αγωνιστεί κόντρα στην Κύμη.
Το τριφύλλι επέλεξε να μην κατέβει να παίξει ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, με το παιχνίδι να κατοχυρώνεται με 0-20 για την ομάδα της Χαλκίδας, ενώ οι «πράσινοι« τιμωρήθηκαν με μηδενισμό και αναμένεται αφαίρεση έξι βαθμών.
Πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος κάλεσε σε απολογία το «τριφύλλι», ενώ η σχετική απόφαση αναμένεται την Παρασκευή (10/5).
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.