Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απορρίφθηκε η πρόταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διακοπή

Απορρίφθηκε η πρόταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διακοπή

Στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός πρότεινε άμεση διακοπή του πρωταθλήματος με τις υπόλοιπες ομάδες να είναι αρνητικές καταψηφίζοντας την πρόταση αυτή. Στις 15/5 επανεκκινεί το πρωτάθλημα και η διαδικασία των playoffs

Πρόταση για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League κατέθεσε ο Ολυμπιακός στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όμως δεν βρήκε συμμάχους.

Εκτός από τους Ερυθρόλευκους και την Κύμη που ψήφισε «λευκό», οι υπόλοιπες ομάδες καταψήφισαν την εν λόγω πρόταση, η οποία τελικά απορρίφθηκε με ψήφους 12-1. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης ανέφερε πως τα playoffs θα ξεκινήσουν στις 15/5.

Όπως αναφέρει σε ενημέρωσή του ο General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές:

«Απορρίφθηκε η πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος και συντάσσεται μία πρόταση του κυρίου Λιόλιου με τέσσερα σημεία, παράλληλα με τα πλέι οφ. Να υπάρχει δηλαδή μία ομάδα εργασίας και να προχωρήσουν στις αλλαγές που όλοι συμφώνησαν να γίνουν. Το δεύτερο κομμάτι είναι στο πότε θα ξεκινήσουν. Ο κύριος Κονδύλης είπε θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (15/5).

Ρωτήσαμε ως Ολυμπιακός την νομική εκπρόσωπο για το τι λέει ο κανονισμός. Είπε ότι δεν μπορούν να αρχίσουν τα πλέι οφ εφόσον εκκρεμεί η ένσταση στο ΑΣΕΑΔ στο θέμα κύρους του αγώνα. Η νομική εκπρόσωπος κα Θάνου από τον Παναθηναϊκό είπε με στόμφο ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024