Την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς της Α1 πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα, επικράτησαν στο Παπαστράτειο του Εθνικού με 10-3 για τον πρώτο ημιτελικό και την Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κυριάρχησε απόλυτα στην πισίνα και με εξαιρετική άμυνα «έπνιξε» τον Εθνικό, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6-1. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, η οποία ήρθε λίγο αργότερα με 10-3. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φουντούλης με γκολ 5, ενώ δύο πέτυχε ο Κανακάκης και από ένα οι Μπούσλιε, Μουρίκης και Κάκαρης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πάγκο του Εθνικού λόγω της τιμωρίας του Φάνη Κουντουδιού κάθισε η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, Νίκος Βενετόπουλος. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Παρασκευή στις 20:30, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη – πρόκριση στους τελικούς.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου