Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
120 δόσεις: Επίθεση από την αντιπολίτευση για τα «ψιλά γράμματα» της ρύθμισης

120 δόσεις: Επίθεση από την αντιπολίτευση για τα «ψιλά γράμματα» της ρύθμισης

Χωρίς να αμφισβητούν ότι πρόκειται για θετικό μέτρο, οι εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για το χρόνο που επέλεξε να φέρει το μέτρο, αλλά και τις πολιτικές που οδήγησαν στην χρεοκοπία τους πολίτες. Δεν έλειψε ούτε η κριτική για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου σε ότι αφορά τα χρέη των επιχειρήσεων στην Εφορία

Χωρίς να αμφισβητούν ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων είναι ένα θετικό μέτρο, οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για το χρόνο που επέλεξαν να φέρουν το μέτρο, αλλά και τις πολιτικές που οδήγησαν στην χρεοκοπία τους πολίτες και την εκτίναξη των χρεών τους, κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Δεν έλειψε ούτε η κριτική για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου σε ότι αφορά τα χρέη των επιχειρήσεων στην Εφορία, που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και στην αγορά, με κάποιους να μιλούν για κοντόφθαλμη παρέμβαση που θα είναι αναποτελεσματική.

Αιχμηρά σχόλια υπήρξαν και για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για μόνιμες φοροελαφρύνσεις.

«Ούτε τα ψέματα, ούτε οι θεατρινισμοί μπορούν να σώσουν την κυβερνητική πλειοψηφία από την πολιτική συντριβή που έρχεται σε λίγες ημέρες» τόνισε η ΝΔ.

«Βαφτίζουν φιλολαϊκή πολιτική την επιστροφή ενός από την τεράστια κλοπή που έγινε σε βάρος του λαού» τόνισε από την πλευρά του το ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι  επί τέσσερα χρόνια οι εργαζόμενοι απέκτησαν εμπειρία και δεν θα εξαπατηθούν. Ο λαός έχει καταλάβει ότι τα κόμματα του κεφαλαίου «είναι στο ίδιο κότερο» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, υπερασπιζόμενος την ρύθμιση των 120 δόσεων και την πολιτική της κυβέρνησης, τόνισε ότι «το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για τη ρύθμιση οφειλών διαψεύδει κατηγορηματικά την καταστροφολογία στην οποία επιδίδεται η αξιωματική αντιπολίτευση όλα τα τελευταία χρόνια για να απαξιώσει τη μεγάλη προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης».

Η παρούσα κυβέρνηση έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, θεσμικά και πολιτικά, αυτό που πρέπει, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασφαλισμένο, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο, ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «σήμερα που το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι πλέον βιώσιμο, μπορεί η κυβέρνηση να κάνει διορθωτικές παρεμβάσεις διαρκώς».

Κατηγόρησε, επίσης, τη Νέα Δημοκρατία ότι «έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο αν και παρέδωσε 1,1 δισ. ευρώ χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία και 400.000 αδιεκπεραίωτες συντάξεις, αλλά σήμερα η χώρα έχει έναν ΕΦΚΑ πλεονασματικό».

Ο κ. Βαρδάκης, αναφερόμενος στην παρέμβαση για τις συντάξεις χηρείας, είπε ότι η κυβέρνηση είχε ιερή υποχρέωση και καθήκον να άρει μια μεγάλη αδικία και γι΄αυτό επιφέρει ευνοϊκές μεταβολές στο καθεστώς συνταξιοδότησης στις περιπτώσεις θανάτου.

«Σταθεροί στις δεσμεύσεις μας για την υλοποίηση μέτρων υπέρ του κόσμου της εργασίας, φέραμε μέτρα για την ενίσχυση των δικαιωμάτων εργαζομένων, μέτρα για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας, την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων», είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι το σημερινό νομοσχέδιο συνεχίζει την ίδια διαδρομή αφού προωθεί και άλλα μέτρα για τη στήριξη των εργαζομένων.

Αναφορικά με τα μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης, ο κ. Βαρδάκης επισήμανε τις διατάξεις για το επίδομα στέγασης, για την έκτακτη οικονομική βοήθεια στις οικογένειες ατόμων που έχασαν τη ζωή τους από σεισμό ή άλλα φυσικά φαινόμενα, και επισήμανε και τις ρυθμίσεις για τις προνοιακές παροχές του ΟΠΕΚΑ που προβλέπεται ότι είναι ποσά αφορολόγητα και δεν κατάσχονται.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στα μέτρα που ανακοίνωσε, χθες, ο πρωθυπουργός. «Η ΝΔ παρέδωσε κοινωνικά ερείπια. Είπε στους νέους ανθρώπους να δουλέψουν για 280 ευρώ θεσπίζοντας τον αισχρό υποκατώτατο που αυτή η κυβέρνηση κατάργησε και έχει το θράσος να μιλάει. Θέσπισε τα 2ωρα, τα 3ωρα, την εκ περιτροπής απασχόληση και έχει το θράσος να μιλάει. Η ΝΔ ήταν, είναι και παραμένει επικίνδυνη για το σύνολο των πολιτών», είπε και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να πει «ένα μέτρο υπέρ των εργαζομένων που πρότεινε τα τελευταία χρόνια».

ΝΔ: Τα ψέματα και οι θεατρινισμοί δεν σώζουν την κυβέρνηση από την επερχόμενη συντριβή

«Ούτε τα ψέματα, ούτε οι θεατρινισμοί μπορούν να σώσουν την κυβερνητική πλειοψηφία από την πολιτική συντριβή που έρχεται σε λίγες ημέρες», ανέφερε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, ο εισηγητής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει τη ρύθμιση των οφειλών διότι σήμερα η εικόνα των οφειλών προς ΦΚΑ και εφορίες είναι τραγική.

Ο εισηγητής της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, μέσα σε τέσσερα χρόνια, εξαφάνισε, από την υπερφορολόγηση και τις εξοντωτικές εισφορές, τη μεσαία τάξη και ότι όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο αυτό, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε, χθες, ο πρωθυπουργός, «προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν να επιστρέψουν στο 2014».

«Παρότι φέρνετε τις ρυθμίσεις οφειλών για μικροκομματικές σκοπιμότητες, εμείς θα ψηφίσουμε διότι είναι επιβεβλημένες και αναγκαίες», είπε ο Γιάννης Βρούτσης και πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλη πολιτική διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε επίπεδο ευθύνης και πατριωτισμού, διότι το 2014, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει τη ρύθμιση που είχε φέρει η ΝΔ και μάλιστα υπονόμευσε και τη ρύθμιση διότι καλούσε τον κόσμο να μην πληρώσει.

Ο εισηγητής της ΝΔ χαρακτήρισε «επίδομα ευρωεκλογών στην προσπάθεια εξαγοράς της συνείδησης των ψηφοφόρων» τη 13η σύνταξη και εκτίμησε ότι δεν πείθει κανέναν.

Αναφέρθηκε επίσης και στους μισθούς για να καταγγείλει ότι ενώ το 2014 οι μισθοί είχαν αυξηθεί στην Ελλάδα 1,9% αλλά το 2017 «επί φιλεύσπλαχνου ΣΥΡΙΖΑ ήμασταν αρνητικοί πρωταθλητές, σε επίπεδο Ευρώπης με μείωση μισθών ύψους 3,5%».

Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ότι η ΝΔ καταθέτει σήμερα την τροπολογία για την κατάργηση της διάταξης που προβλέπει μείωση του αφορολόγητου, διότι οι απώλειες για τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους θα είναι τεράστιες.

«Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τις καλές σχέσεις, καταθέτω με την υπογραφή του προέδρου της ΝΔ και όλων των βουλευτών, την τροπολογία για την κατάργηση του επαίσχυντου, του βάρβαρου, του σκληρού αφορολόγητου», είπε ο εισηγητής της ΝΔ και κάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία να την ψηφίσει για να μην χάσουν συνταξιούχοι και εργαζόμενοι.

Παράλληλα εξαπέλυσε προσωπική επίθεση σε βάρος της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου διότι δεν απαντά στις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή για τις εκκρεμείς συντάξεις και την αλλοίωση του μητρώου εκκρεμών συντάξεων, θέμα για το οποίο, θα υπάρξει ΕΔΕ με την αλλαγή κυβέρνησης.

ΔΗΣΥ: «Τζάμπα μάγκας ο Τσίπρας» με ενέχυρο τα λεφτά των φορολουγουμένων

«Ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα και τώρα βάζει ενέχυρο τα λεφτά των φορολογουμένων για να το παίξει «τζάμπα μάγκας» και να τους επιστρέψει το 1 από τα 10 που τους πήρε», τόνισε ο ειδικός αγορητής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Κουτσούκος, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος χαρακτήρισε «Δώρο των Ευρωεκλογών» την παροχή της 13ης σύνταξης και έκανε λόγο για επαναφορά των φορολογικών συντελεστών εκεί που ο Τσίπρας τους βρήκε τον Ιανουάριο του 2015.

Υπογράμμισε, δε, πως συνταξιούχοι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είχαν μείωση εισοδήματος κατά 15,5% σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ από την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων, καθώς το μέσο εισόδημα μειώθηκε κατά 2.056 (15,5%) δηλαδή από 13.321 ευρώ το 2014, σε 11.115 ευρώ το 2017, λόγω των περικοπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, ο κ. Κουτσούκος άσκησε σφοδρή κριτική συνολικά στην κυβερνητική πολιτική, επισημαίνοντας πως η εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 140 δισ. ευρώ οδήγησε στην ανάγκη ενός τρόπου διευθέτησης και διευκόλυνσης των οφειλετών. Όπως προσέθεσε, η πολιτική της υπερφορολόγησης, των αυξημένων εισφορών και της χαμηλής ανάπτυξης 2015-2019, απεδείχθη καταστροφική για την οικονομία και τους φορολογούμενους, καθώς οι ληξιπρόθεσμές υποχρεώσεις προς το Δημόσιο αυξήθηκαν κατά 31 δισ. ευρώ από το τέλος του 2014 (από 73 δισ. ευρώ σε 104 δισ. ευρώ) και προς τους Φ.Κ.Α. κατά 24 δισ. ευρώ (από 11,5 δισ. σε 35 δισ.), αυξήθηκαν, δηλαδή, κατά 55 δισ. ευρώ την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή κατά 1 δισ. ευρώ το μήνα.

Ο κ. Κουτσούκος ανέφερε ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως προπαγανδίζεται από την κυβέρνηση, είναι ψευδεπίγραφη και στον τύπο και στην ουσία και σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ είχε επισημάνει τη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων, είχε προτείνει την επανένταξη όσων δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις 100 δόσεις και τη διεύρυνση των όρων του εξωδικαστικού συμβιβασμού και, στη συνέχεια, κατέθεσε ολοκληρωμένη, απλή και αποτελεσματική πρόταση 120 δόσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία με βάση την οποία κρίνει σήμερα την κυβέρνηση.

Τέλος, ο ειδικός αγορητής της ΔΗΣΥ ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που προστατεύουν τους εργαζομένους και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας, υπενθυμίζοντας πάντως προς την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της οδήγησε στην αύξηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης σε βάρος της πλήρους και σταθερής δουλειάς. Ακόμη, ανέφερε ότι το κόμμα του θα υποστηρίξει ρυθμίσεις που αποτελούν συνέχεια «έστω και λειψή και με καθυστέρηση», όπως είπε, «δικών μας μέτρων κοινωνικής πολιτικής».

ΚΚΕ: Πραγματικός στόχος η αύξηση της εισπραξιμότητας των χρεών

Πραγματικός στόχος του νομοσχεδίου των 120 δόσεων είναι η αύξηση της εισπραξιμότητας των χρεών, τόνισε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, μιλώντας στη συνεδρίαση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Ο κ. Κατσώτης δήλωσε ότι το ΚΚΕ ψηφίζει «παρών» επί της αρχής του νομοσχεδίου, ενώ, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, τόνισε ότι προσπάθησε να καλλιεργήσει την απάτη του μικρότερου κακού – που πάντα οδηγεί στο μεγαλύτερο κακό, πως έκανε εμπόριο ελπίδας και κάλπικης προσδοκίας, αναζητώντας συγχωροχάρτι για την αντιλαϊκή πολιτική.

Πρόσθεσε, δε, ότι επί τέσσερα χρόνια οι εργαζόμενοι απέκτησαν εμπειρία και δεν θα εξαπατηθούν, ενώ σημείωσε πως τα κόμματα του κεφαλαίου «είναι στο ίδιο κότερο» και φόρτωσαν την κρίση στον λαό, προκειμένου να συνεχιστεί η ανάπτυξη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Τόνισε ότι βαφτίζουν φιλολαϊκή πολιτική την επιστροφή ενός από την τεράστια κλοπή που έγινε σε βάρος του λαού.

Ο κ. Κατσώτης υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ στη Βουλή κατέθεσε δεκάδες προτάσεις νόμου και τροπολογίες για την αύξηση των μισθών, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την προστασία της λαϊκής οικογένειας και της κατοικίας της. Όπως είπε, μία προς μία αυτές οι προτάσεις νόμου του ΚΚΕ απορρίφθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις 120 δόσεις, ανέφερε αφενός ότι ο πραγματικός στόχος είναι η αύξηση της εισπραξιμότητας και αφετέρου ότι δεν αναιρούνται οι αιτίες που οδήγησαν στη χρεοκοπία αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, του οποίου εξαναγκάζει η κυβέρνηση να σφίξουν το ζωνάρι και να πληρώσουν.

Για τις συντάξεις χηρείας σημείωσε ότι επιβεβαιώθηκαν οι απάνθρωπες συνέπειες του νόμου Κατρούγκαλου, ενώ παραμένουν αρνητικές διατάξεις όπως είναι ο επανυπολογισμός που οδηγεί σε μικρότερη σύνταξη.

Για τους διανομείς με δίκυκλο τόνισε ότι δεν ικανοποιούνται βασικά αιτήματα, όπως το κόστος συντήρησης του εξοπλισμού να είναι ευθύνη της επιχείρησης, να υπάρχει χιλιομετρική οριοθέτηση και ένταξη στα ΒΑΕ.

Ποτάμι: Κοντόφθαλμη η παρέμβαση για τις επιχειρήσεις

«Δεν πρέπει να υποκύπτουμε στη ρηχή γοητεία ρητορικών εκφράσεων. Η δουλειά μας είναι να σκεφτούμε και δεύτερη και τρίτη φορά τα καλοπροαίρετα μέτρα», τόνισε η εισηγήτρια του Ποταμιού, Αντιγόνη Λυμπεράκη, κατά τη συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις.

Παράλληλα, επέκρινε την τακτική αντιπαράθεσης που ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και τόνισε την ανάγκη μιας προσεκτικής ανάγνωσης του νομοσχεδίου πάνω σε αυτά που φαντάζουν ανακουφιστικά.

«Δεν με ενδιαφέρει η πρόθεση, με ενδιαφέρει να γίνει κάτι το οποίο κάνει καλό. Επειδή ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχει μια ευαισθησία από την πλευρά της κυβέρνησης στο να γίνει κάτι καλό, θέλω να σκεφτούμε μήπως η υπερβολική δόση σοκολάτας χαλάει τα δόντια και το συκώτι από ένα σημείο και έπειτα απ’ ότι ευφραίνει καρδία. Δεν θέλω να μειώσω τη σημασία των ρυθμίσεων κοινωνικής ή εργασιακής πολιτικής, αλλά οφείλουμε όλοι να σκεφτόμαστε αν κάτι που φαντάζει καλό είναι στα αλήθεια καλό ή λιγότερο καλό», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Λυμπεράκη και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μια αντέγκληση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ποιος χαίρεται περισσότερο και ποιος λυπάται περισσότερο. Στην άποψη των ανθρώπων του φιλελεύθερου Κέντρου, το Ποτάμι, ένα πολυνομοσχέδιο που παρέχει πολλά πράγματα, τα οποία φαντάζουν ανακουφιστικά, χρειάζεται πάρα πολύ προσεκτική ανάγνωση».

«Πολύ συχνά, οι παρεξηγήσεις για το τι είναι φιλολαϊκό, τι κάνει καλό στους αδύναμους και φτωχότερους ανθρώπους είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που πραγματικά τους κάνει καλό», επισήμανε η εισηγήτρια του Ποταμιού.

Τέλος, η κ. Λυμπεράκη έκανε λόγο για απουσία ενός γενικού κανόνα και μιας ενιαίας λογικής, αλλά και για μια κοντόφθαλμη παρέμβαση σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις για τις επιχειρήσεις με τον μέγιστο αριθμό δόσεων να φθάνει στις 18, και αυτό, όπως τόνισε, «πέρα από την καλή διάθεση που υπάρχει διακρίνεται και μια άτεγκτη ιδεοληπτική στάση απέναντί τους».

Ένωση Κεντρώων: Το νομοσχέδιο θα αλλάξει τη ζωή των πολλών προς το καλύτερο

«Η σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης είναι η πρώτη εδώ και χρόνια η οποία και αφορά τους πολλούς και οι αλλαγές που θα επιφέρει στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας -όχι όλων των συμπολιτών μας αυτό είναι ένα μειονέκτημα της σημερινής νομοθετικής πρωτοβουλίας- είναι τέτοιες που μόνο ως θετικές μπορούν να αξιολογηθούν, επί της αρχής τουλάχιστον», τόνισε ο ειδικός αγορητής της Ένωσης Κεντρώων, Ιωάννης Σαρίδης κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις.

Όπως προσέθεσε ο κ. Σαρίδης, το νομοσχέδιο αυτό, θα προσπαθήσει ν’ αλλάξει τη ζωή των πολλών προς το καλύτερο και τόνισε ότι τέτοιες είναι νομοθετικές πρωτοβουλίες οι οποίες προσπαθούν να αποκαταστήσουν την αδικία στο σύνολο του ελληνικού λαού και να φέρουν ένα μέρος της κανονικότητας της ζωής πίσω, «κανονικότητα που και η ίδια η κυβέρνηση και αυτή η κυβέρνηση ήταν υπεύθυνη για την απώλειά της».

«Υπερφορολόγηση, υπερχρέωση. Μια οικονομία που ασφυκτιούσε, που αργοπέθαινε, με ευθύνη όλων εκείνων των κομμάτων που υπέγραψαν, που ψήφισαν, το τρίτο μνημόνιο τον Αύγουστο του 2015» είπε και υπογράμμισε ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για θετικές παρεμβάσεις στην οικονομία μόνιμου χαρακτήρα.

«Ποιος θα τολμήσει να αυξήσει ξανά από δω και πέρα τον Φ.Π.Α. στην εστίαση ή τον φόρο στην ενέργεια; Ποιος θα τολμήσει να κάνει λόγο για επαναφορά ηλικιακών κριτήριων στις συντάξεις χηρείας;» διερωτήθηκε ο κ. Σαρίδης και επισήμανε ότι κι ο ίδιος θα μπορούσε να πει «πως θα έπρεπε να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, πως θα έπρεπε να τα έχουμε κάνει αυτά τα πράγματα νωρίτερα, ή ακόμα ότι πολλά από αυτά έχουν περιθώρια για βελτιώσεις και υπάρχει ανάγκη να προχωρήσουμε σε περαιτέρω βελτιώσεις».

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πώς το σημερινό νομοσχέδιο είναι η χειροπιαστή απάντηση, ότι, σιγά σιγά, είτε με αυτή την κυβέρνηση, είτε με άλλη κυβέρνηση, και με μία σωστή πολιτική μπορεί η οικονομία της Ελλάδας να ξαναβρεί τον δρόμο της.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024