Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Βέμπερ κατά Τσίπρα για τα οικονομικά μέτρα

Επίθεση Βέμπερ κατά Τσίπρα για τα οικονομικά μέτρα

«Όταν ο Τσίπρας κάνει λάθη στην οικονομική πολιτική, οι λαοί στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα πρέπει να πληρώνουν τις συνέπειες. Γι' αυτό τασσόμαστε εναντίον μιας ευρωπαϊκής ασφάλισης κατά της ανεργίας» έγραψε ο Μ. Βέμπερ στο Twitter

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις ευρωεκλογές και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση στο Ζάππειο.

«Όταν ο Τσίπρας κάνει λάθη στην οικονομική πολιτική, οι λαοί στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα πρέπει να πληρώνουν τις συνέπειες. Γι’ αυτό τασσόμαστε εναντίον μιας ευρωπαϊκής ασφάλισης κατά της ανεργίας» έγραψε ο Μ. Βέμπερ στο Twitter.

Αναφορά στο πακέτο μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης έγινε και κατά τη χτεσινή τηλεμαχία των Βέμπερ και Τίμερμανς. Ο γερμανός επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΕΛΚ απέρριψε την πρόταση για δημιουργία ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης της ανεργίας, υπογραμμίζοντας πως κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με ευρωπαϊκό ταμείο ανεργίας.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως κάθε κράτος μέλος θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη της οικονομικής πολιτικής του και των συνεπειών του.

«Ένα ευρωπαϊκό ταμείο ανεργίας θα σήμαινε ότι εάν ο κ. Τσίπρας στην Ελλάδα λάβει πολλές αποφάσεις και με αυτές αυξηθεί η ανεργία, μπορεί να πάει στους γείτονές του και να ζητήσει να αναλάβουν το κόστος» υποστήριξε ο κ. Βέμπερ και προσέθεσε ότι αν η ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει στους ανθρώπους να συνταξιοδοτηθούν σημαντικά νωρίτερα, δεν μπορεί να ζητάει από τους γείτονές της να το χρηματοδοτήσουν.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024