Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευθύμης Ζησάκης: Μιλά πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημά του

Ευθύμης Ζησάκης: Μιλά πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημά του

Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε πρόσφατα ένα τροχαίο ατύχημα και μιλάει πρώτη φορά γι αυτό

Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε πρόσφατα ένα τροχαίο ατύχημα και μιλάει πρώτη φορά γι αυτό. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στην ζωή του, στα επαγγελματικά του αλλά και σε πολλά άλλα που αφορούν την ζωή του, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, περιγράφει τα πρώτα του λεπτά όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και εξηγεί για ποιο λόγο αυτό τον βοήθησε να αγαπήσει ξανά τους γονείς του. Ακόμα, αποκαλύπτει ένα περιστατικό, κατά την εβδομάδα της νοσηλείας του, που τον συγκίνησε πολύ.

Ο γνωστός ηθοποιός κάνει, επίσης, τον απολογισμό του, κρίνει αυστηρά τον εαυτό του και αναγνωρίζει τα λάθη του. Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλάει απόψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο ηθοποιός λίγες μέρες πριν δεν πήγε στα γυρίσματα του επεισοδίου του YFSF, καθώς είχε ένα ατύχημα.

«Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή του και οφείλεται καθαρά σε λάθος δικό μου. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα ένα λάθος χειρισμό.

Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο μετά το ατύχημα και αυτό φόβισε τους γιατρούς και με ξεψάχνισαν. «Την ώρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο αντίκρισα ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες που δεν το γνώριζα και είπε στη μαμά της ότι θέλει να με δει γιατί χτύπησε. Ήρθε και μου έφερε μία εικόνα ενός Αγίου και με έκανε μία ζεστή αγκαλιά και ήταν το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει. Όταν περνάς δύσκολα, θυμάσαι ότι σημαντικό είναι να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον», είπε συγκινημένος.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024