«Εμείς θα δουλέψουμε την επόμενη μέρα με διαφάνεια, με όρους συνεργασίας και θα καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια συναλλαγής» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φιλελεύθερο.
Επίσης ανέφερε ότι θα παρουσιάσει σχέδιο για τους ελεύθερους χώρους, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές «που έχει ανάγκη κάθε γειτονιά της Αθήνας», καλώντας τους συνυποψηφίους του «να τοποθετηθούν σε ένα βασικό ερώτημα: Έργα πνοής σε κάθε γειτονιά ή έργα βιτρίνας σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας και συγκεκριμένα στο κέντρο;».
«Εμείς είμαστε σαφώς υπέρ της πρώτης προσέγγισης. Κύριο μέλημά μας είναι οι Αθηναίοι και οι ανάγκες τους, βασικός μας στόχος να βελτιώσουμε τη ζωή μας στην πόλη», πρόσθεσε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.