Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αφήσει πίσω του το Εστορίλ και βρίσκεται στην Μαδρίτη, όπου θα λάβει μέρος στο Mutua Madrid Open. Ο Ελληνας τενίστας πέρασε bye τον πρώτο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρίνο.
Ο Γάλλος, Νο. 56 στην παγκόσμια κατάταξη, το μεσημέρι της Τρίτης επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-1) του Ζοάο Σόουζα (Νο. 75) και «σφράγισε» το μεγάλο ραντεβού με τον «Τσιτσιφάστ». Ο αριστερόχειρας τενίστας έκαμψε την αντίσταση του Πορτογάλου και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη μας, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι. Ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Εστορίλ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πανηγύρισε το τρίτο ATP τρόπαιο στην καριέρα του.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο στην Ινδονησία μαζί με μέλη της οικογένειάς του
H Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας στις ήττες μετά την ευρεία νίκη επί της Ουντινέζε.