Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η λαβωμένη Λίβερπουλ κυνηγάει το θαύμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Η λαβωμένη Λίβερπουλ κυνηγάει το θαύμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Χωρίς τους πρωτοκλασάτους Σαλάχ και Φιρμίνο η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε (7/5, 22:00) την Μπαρτσελόνα στον μεταξύ τους δεύτερο ημιτελικό του Champions League επιζητώντας ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, μετά το 3-0 στη Βαρκελώνη

Το πρώτο παιχνίδι δεν άφησε πολλά περιθώρια. Η Μπαρτσελόνα έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Λιονέλ Μέσι επικράτησε 3-0 της Λίβερπουλ και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Champions League.

Απόψε (7/5, 22:00) το ραντεβού αλλάζει οικοδεσπότη, καθώς οι «κόκκινοι» υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα» στο «Άνφιλντ» σε μια μάχη για το ανέλπιστο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ κινδυνεύει με τον πρώτο του αποκλεισμό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από τότε που έφτασε στο Μέρσεϊσαιντ και χρειάζεται μια κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του για να το αποφύγει.

Πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα και την αρχή της καταμέτρησης των 90 λεπτών που κρατούν ακόμα άγνωστο τον ένα εκ των δυο φιναλίστ.

Το «Άνφιλντ» έχει φορέσει τα καλά του για να να μεταδώσει την απαραίτητη ενέργεια στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος όμως δεν θα έχει δυο πολύ σημαντικά όπλα στη φαρέτρα του. Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν θα δώσουν το «παρών» στην αποψινή συνάντηση, καθώς και οι δυο ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ ο αντίστοιχα ο Αιγύπτιος υπέστη διάσειση στο ματς με τη Νιούκαστλ και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με τους Καταλανούς, οι οποίοι σε μια κίνηση σεβασμού έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον 26χρονο σούπερσταρ.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και τον Ραφίνια.

Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε έρχεται να τελειώσει τη δουλειά στην Αγγλία, με τον Λούις Σουάρεζ και τον Λιονέλ Μέσι να ακονίζουν τα νύχια τους, όντας έτοιμοι να φανούν καθοριστικοί και επί αγγλικού εδάφους.

Πάντως, ο Ουρουγουάνος θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να συνάψει… ανακωχή με τους φίλους των «κόκκινων», ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να πανηγυρίσει εκ νέου σε περίπτωση που βρει δίχτυα.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024