Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Εμείς καταθέτουμε μομφή στον Μητσοτάκη...

Τζανακόπουλος: Εμείς καταθέτουμε μομφή στον Μητσοτάκη…

Την δική του οπτική για το πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ανέπτυξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Μπορεί σύσσωμη η Αντιπολίτευση να έχει καταγγείλει τις πρακτικές του  Παύλου Πολάκη και τις πρόσφατες χυδαιότητες κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου οι οποίες οδήγησαν τον πρόεδρο της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έφτασε στο σημείο να αναφέρει σήμερα, πως «εμείς καταθέτουμε μομφή στον Κυριακό Μητσοτάκη», ταυτιζόμενος έτσι με τη σειρά με όλα όσα πρεσβεύει ο… αψύς σφακιανός.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 υπογράμμισε με αφορμή την πρόταση μομφής κατά του Πολάκη από τη ΝΔ, πως «εμείς καταθέτουμε μομφή στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θέλει να επαναφέρει ένα καθεστώς σήψης διαφθοράς και διαπλοκής». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να απαντήσει επί της ουσίας για τις αθλιότητες Πολάκη υποστήριξε πως «ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι σε πολιτικό και στρατηγικό αδιέξοδο» προσθέτοντας ότι «έχει καταρρεύσει η αντιπολιτευτική του τακτική, καθώς επένδυσε σε ένα καταστροφολογικό σενάριο, ότι δεν θα βγούμε στις αγορές, ότι δεν θα μειωθεί η ανεργία και λοιπά».

Ο κ. Μητσοτάκης, συμπλήρωσε, «δεν έχει πολιτικό αφήγημα και γι’ αυτό εργαλειοποίησε την ίδια την αναπηρία».

«Κύμα παροχών»

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, τόνισε πως «δημιουργείται επιπλέον δημοσιονομικός χώρος το 2019 που επιτρέπει την αποκατάσταση αδικιών και η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και δεν θα είναι εφάπαξ». Συνέστησε υπομονή μέχρι την ανακοίνωση τους και τόνισε πως έχει τελειώσει η συνθήκη των περιοριστικών μέτρων, λέγοντας πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πάρει μέτρα περικοπών από το 2016.

Σε ερώτηση για το αφορολόγητο απάντησε ότι αυτό αφορά τον προϋπολογισμό του 2020 και επανέλαβε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί το αφορολόγητο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024