Την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από πλευράς Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ σχολίασε ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Είναι η ώρα των ευθυνών για τα Ηνωμένα Έθνη και τις ισχυρές χώρες καθώς δεν μπορεί να ισχύει το κοράνι του Διεθνούς Δικαίου του Ερντογάν δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, σύμφωνα με το sigmalive.com.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου έκανε το σχόλιο κατά τη διάρκεια ομιλίας του Προέδρου σε δείπνο που είχε με την αντιπροσωπεία της AHEPA.
O Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας για το Κυπριακό έκανε λόγο για σειρά εμμονών εκ μέρους της οι οποίες εμποδίζουν την επίλυση του Κυπριακού.
Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την επιμονή της Άγκυρας στις εγγυήσεις και τη μόνιμη παραμονή στρατευμάτων.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.