Η Γιουβέντους είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ιταλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου. Άλλο αυτό όμως και άλλο εκείνο που είπε η μητέρα του Πορτογάλου σταρ.

Κι αυτό καθώς η Ντολόρες Αβέιρο υπέπεσε σε μια επική γκάφα σε ανάρτηση της στο Twitter στην προσπάθεια της να αποθεώσει το τέκνο της.

«Κριστιάνο, αυτός ο παίκτης που έσωσε την Γιουβέντους του υποβιβασμού, οδηγώντας την ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια ανομβρίας», ήταν το μήνυμα… γκάφα που ανήρτησε στον λογαριασμό της η μητέρα του CR7, με την ίδια να συμπληρώνει κάτω από τη photo τη φράση «Η υπερηφάνεια μου, ο γιος μου».

Όπως ήταν φυσικό από κάτω έγινε… πάρτι σχολίων από τους follower που σχολίαζαν χιουμοριστικά την τοποθέτησή της. Βεβαίως αρκετοί της εξηγούσαν πως η «Γηραιά Κυρία» πανηγύρισε το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα και όχι το πρώτο μετά από 20 χρόνια, όπως η ίδια νόμιζε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε πάνω από 3.000 φορές! Η ίδια πάντως δεν είχε αντιληφθεί το λάθος της, διατηρώντας την χωρίς την απαραίτητη διόρθωση.