Τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου για Ολυμπιακό και Βινίσιους συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλο Σπορτ» το προχωράει ένα βήμα παραπάνω.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίσημη πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του.
«Ίσως ο Βινίσιους να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στη Νάπολι και ο Ντε Λαουρέντις είναι αυτός που θ’ αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ η Κοριέρε.
Ο Βινίσιους αγωνίζεται στην Μονακό υπό την μορφή δανεισμού από τους «παρτενοπέι» και στην Ιταλία θεωρούν σίγουρο πως η Νάπολι δεν θα κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.